Home Contact Agenda Nieuws Algemene kennisoverdracht Trainingen Shop Leden Oude foto's
leftbanner
Loading Loading...

2015-11-21

NK Krijgskunsten te Ommen.


Op zaterdag 21 november heeft Oranda Ryu deelgenomen aan het NK Krijgskunsten te Ommen, met 7 leden. Zij namen deel aan Kempo Kumité, Kempo no Kata of Okinawa Kobudo no Kata.

In totaal wonnen ze 2 x Brons, 3 x Zilver en 2 x Goud.
Ilyasse Asrih Alami behaalde na een moeilijk begin uiteindelijk toch Brons bij het sparren. In de laatste partij om de 3e en de 4e plaats luisterde hij beter naar zijn coach en won het Brons in zijn categorie.
Amine Asrih Alami behaalde een verdiende tweede plaats, dus Zilver bij het sparren. Sensei Aaron van Erp behaalde Zilver bij het sparren en Goud bij het Wapen Kata, een uitstekende prestatie.
Leila Asrih Alami behaalde Brons bij het sparren en Goud bij Kempo Kata, ook zij heeft weer laten zien wat ze kan tijdens wedstrijden.
Salma Asrih Alami werd gepest op alle manieren door een partijdige ondeskundige jury en werd nagenoeg overal buitengesloten van prijzen, men sprak er schande van, maar helaas kun je er niets aan doen. Sommige juryleden kunnen beter friet gaan bakken. Toch behaalde Salma nog Zilver bij Wapen Kata.
Mick Schaareman viel overal net buiten de prijzen. Michael Putter deed voor het eerst mee aan wedstrijden voor Oranda Ryu en wel binnen het Okinawa Kobudo. Hier trof hij een paar oude rotten in het vak en was het voor hem onmogelijk ook maar aan een prijs te denken. Hij heeft het goed gedaan en het was voor hem een goede ervaring om vooruit te komen met zijn kwaliteiten.

Al met al heeft Oranda Ryu weer laten ze dat ze aanwezig waren door middel van de prijzen die ze gewonnen hebben. Van harte gefeliciteerd namens Oranda Ryu.


NK Krijgskunsten te Ommen.

Laatste nieuws:

Voorjaarsvakantie van 24 t/m 29 februari 2020
line
Vakantie is voorbij!!!!!!!!!!!
line
Mei vankantie Oranda Ryu
line
Voorjaarsvakantie.
line
De site werkt weer.
line
5 december 2018
line
Sempai Cock behaald zijn Shodan Ho in het Okinawa Kobudo.
line
Geslaagd voor de 8e Kyu Kempo.
line
NK Kataté / Kempo 18-november 2017 te Dalfsen
line
Examen van de Kleine Draken.
line